logo

Programe EMS

Daca iti doresti un corp sanatos, tonifiat si fara celulita,apeleaza la echipa noastra de profesionisti.

Dispunem de aparate de ultima generatie care iti pot transforma corpul intr-un timp cat mai scurt

Program anticelulita

Sistemul circulator al organismului este mai putin eficient odata cu avansarea in varsta , celulita apare pe talie, abdomen, solduri si coapse. Celulita este cauzata de slabirea tesuturilor conjunctive. Celulele de grasime se acumuleaza intre piele și tesuturile musculare și provoacă proiecții vizibile pe piele. Aceste țesuturi pot fi stimulate cu o intensitate mai mică de impuls, care creste circulatia sangelui si stimuleaza îndepărtarea celulitei din zonele problematice. Acest program este special pentru acei clienți care lupta cu aceste probleme și care se așteaptă să le corecteze prin această metodă .

Fa o programare!Tonifiere si definire musculara

Acest program este dezvoltat special pentru clienții care nu doresc să piardă în greutate, dar pentru a dezvolta masa musculara.Impulsurile electrice lucrează mușchii direct în profunzime, nu există nicio presiune asupra articulațiilor. În funcție de individ ,de vârstă, sex, forma corpului și nivelul de pregătire, se poate creste intensitatea exercitiului. Programul poate fi diversificat in intensitate prin utilizarea diferitelor accesorii (gantere, bara cu discuri,benzi elastice, fit ball, TRX, bosu etc.) .Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat.După fiecare antrenament rezultatele vor fi vizibile.Se recomanda consumul de proteine imediat dupa terminarea antrenamentului pentru refacerea fibrelor musculare. Pentru rezultate optime, se recomanda un stil de viata echilibrat.

Fa o programare!Arderea grasimii nedorite

Reduci celulita si elimini aspectul de “coaja de portocala”.. Cheia pentru programul de pierdere în greutate este de a menține pulsul în zona de ardere a grasimilor.Arzi grasimea nedorita si scazi greutatea corporala.Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat. Pentru rezultate optime, se recomanda un stil de viata echilibrat.

Fa o programare!Cresterea masei musculare

Combinam conceptul EMS cu clasicul antrenament din sala, folosind accesorii fitness,dezvoltand astfel masa musculara.Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat..Se recomanda consumul de proteine imediat dupa terminarea antrenamentului pentru refacerea si cresterea fibrelor musculare. Pentru rezultate optime, se recomanda un stil de viata echilibrat.

Fa o programare!Grupe musculare

Antrenamentele se pot imparti pe grupe musculare,in functie de preferintele fiecarui client.Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat..Se recomanda consumul de proteine imediat dupa terminarea antrenamentului pentru refacerea si cresterea fibrelor musculare. Pentru rezultate optime, se recomanda un stil de viata echilibrat.

Fa o programare!Fitness

Acest program este conceput pentru cei care au un stil de viata sedentar,sunt supraponderali sau cu o musculatura slab dezvoltata.Antrenamentul regulat duce la imbunatatirea tonusului muscular si a aspectului fizic.Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat..Se recomanda consumul de proteine imediat dupa terminarea antrenamentului pentru refacerea si cresterea fibrelor musculare. Pentru rezultate optime, se recomanda un stil de viata echilibrat.

Fa o programare!Recuperare medicala

Aparatul MihaBodytec are certificare medicala fapt pentru care il folosim si in recuperari medicale(fracturi,rupturi ligamentare si musculare, afectiuni ale articulatiilor si ale coloanei vertebrale).Cu un antrenament regulat toate durerile de ordin muscular si articular vor disparea.Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat.

Fa o programare!Relaxare

La sfarsitul fiecarui antrenament se vor executa miscari de relaxare si stretching la o intensitate mai mica .Vei lucra sub supravegherea unui antrenor personal calificat.

Fa o programare!
Mega Discount

Profita de reducerile de pana la 50% la abonamentele noastre

Programeaza-te acum